2012 3/9

Det är nu lammen behövs på marknaden!

Nu går det snabbt framåt på marknaden! Den stora dagligvarukedjan Coop har beslutat att utöka sitt lammsortiment och from september finns ett helt nytt Skinn-packsortiment framarbetat tillsammans med Coop. Skinn-pack är en förpackningsteknik där köttet är tätt omslutet av en plast, köttet ligger i tråg. Sortimentet är EMV-brandat dvs etiketten på produkterna är märkt med Coops-logga. Sortimentet består av Lammrostbiff, Lammfransyska, Lammentrecote, Lamminnerfilé och Lammytterfilé. Ordinarie trågsortimentet utökas samtidigt med lammgrytbitar.

Kom ihåg att SLS under en tid framåt har avskaffat höstens vänte-lista på lamm. Ring nu och välj/boka vecka! Får eller får + lamm kan hamnar på vänte-listan i avvaktan på definitiv hämtningsvecka.

Ring SLS slaktanmälan idag tel: 0771-500 500. Välkommen med din anmälan!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.