2012 21/9

Vi har bra läge lamm…

Jag tänkte återkoppla lite kring hur lamm-situationen har utvecklats under hösten!

Vi har ett balanserat läge just nu mellan helfallsförsäljning och styckning av lamm till våra två stora aktörer Ica och Coop. Vi håller just på att runda av en flera veckor lång aktivitet med helfall lamm till gränshandeln Norge. Vi samarbetar med Coop kring ett helt nytt skinnpack sortiment på lamm och Ica kommer snart att utöka till sortiment ytterligare. ALLA dessa lamm kommer från er!!

Glädjande just nu är att vi har ingen väntelista på lamm för anmälan. Jag ser också att vi kan fortsatt erbjuda fri anmälan önskad vecka under oktober på lamm.

Får finns det väldigt gott om…vilket innebär väntan/turordning till slakt. Kom ihåg att marknadsavdrag får -50 kr/st införs from oktober.

Å så en sista sak….kom ihåg att beställa signalmärken för tex återtag skinn ca två veckor före slaktveckan. Vi har få märken i lager, allt skickas från stallmästarens produktion direkt hem till er. Ring SLS om du behöver märken på 0771-500 500!

Ha en bra höst önskar Elisa!!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.