2012 13/11

Inköpslistan via app i telefonen

IFri Köpenskap skriver om att Ica satsar alltmer på nätet och olika mobila tjänster. Nu finns Icas Handla, en ny app för smarta telefoner.

– Under ett års tid har vi samlat intryck och synpunkter från våra kunder. Mobilen är ett oerhört viktigt verktyg i kundernas vardag och med Ica Handla visar vi att vi vill vara med i utvecklingen, säger Samuel Young, chef digital kommunikation.

Appen ger användaren möjlighet att göra en inköpslista som kommer ihåg favroitvarorna och sorterar dem efter ordningen i butik.

Här finns också ett system för digitala kuponger, med erbjudanden som kan laddas ner direkt på Ica-kortet. Det är appens qr-läsare som gör det möjligt. Till skillnad från andra digitala kuponger på marknaden innebär det att kunden slipper visa telefonen i kassan,  det räcker med att dra sitt Ica-kort.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.