2012 19/11

SLS vann montertävling på köttriksdagen!

På köttriksdagen i Ystad hade arrangörerna dvs Skånes Nötköttsproducenter hittat på en kul tävling att alla utställarna dvs alla företag som hade monter skulle erbjuda ett pris. Besökarna fick lämna in tipslappar där man angav vilket företag som man tyckte hade bäst monter och bäst pris i tävlingen.

Jätte-kul att SLS vann denna tävling och vi säger grattis till Mikael Nilsson från Värlebo, Ruda som drogs som vinnare! Priset verkställs i vinter när det passar Mikael och hans familj och innebär att SLS inköpare och VD kommer hem till Mikael och lagar en 3-rättersmiddag på plats! Mikael ska också bjuda in ca 10 gäster till denna SLS middag. Vi återkommer längre fram i SLS-tidningen och på bloggen med reportage och bilder! Grattis till Micke och Tack till Alla som röstade!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Nöt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "SLS vann montertävling på köttriksdagen!"