2012 22/11

Lilla Köttguiden

Scan har den senaste tiden sett ett ökat intresse hos konsumenterna för olika styckdetaljer och dess användningsområden.

I boken Lilla köttguiden tar Scan ett helhetsgrepp på kött från gris, nöt, kalv och lamm. Varje djurslag presenteras för sig liksom en rad styckdetaljer med fakta om dess egenskaper och användningsområden.

– Det är inte längre bara filé och kotlett som gäller, nu vill konsumenterna koka kind och laga bringa också. I Lilla köttguiden visar vi både vanliga och ovanliga detaljer, vi ger tillagningstips och berättar intressant fakta kring exempelvis styckningsmetoder eller namnets ursprung, säger projektledare Sara Bergqvist, Scan.

Lilla köttguiden finns tillgänglig från vecka 47. Boken skickas hem till den som köper tre Scanprodukter och skriver in streckkoderna på scan.se. Sedan tidigare finns Lilla köttguiden i en upplaga anpassad för restauranger och storhushåll.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.