2013 2/1

Rösta på årets leverantör och transportör!

Vi är mycket stolta över våra gris-, lamm och nötleverantörer. Det är tack vare er som vi året runt kan erbjuda våra konsumenter svenska Scanmärkta kött- och charkprodukter. Vi tycker också att våra transportörer är en viktig länk mellan SLS och våra leverantörer.

Med utmärkelsen Årets leverantör och Årets transportör vill vi lyfta fram några som har gjort en extra bra insats under året. Nomineringarna har skett av våra inköpare resp intransportplanerare. Du kan rösta fram till den 6:e januari på SLS.scan.se. Om du lämnar dina kontaktuppgifter så kan du vinna varucheckar från Scan!

Alla kandidaterna finns presenterade i SLS tidningen som du har fått hem i din brevlåda alt läs den här på webben:

Länk SLS tidning

Var med och rösta nu!!!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Får & Lamm, Gris, Nöt. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till "Rösta på årets leverantör och transportör!"