2013 18/3

SLS Gårdsträff Torsås 23 mars

Välkommen på SLS Gårdsträff!

Vi fortsätter med vårens lammträffar som brukar vara populära att besöka. Lördagen den 23 mars träffas vi kl 11:00 hos Per Johannesson, Strömby, Torsås. På gården finns det ca 160 tackor av rasen ostfrisiskt mjölkfår. Lamning sker normalt i januari och lammen föds upp på stall som vårlamm. I år är det färre tackor som har lammat pga Per behövde lite paus och tid för familjen. Fårhuset är nybyggt med rullfoderbord.

Program:
Vi inleder med grillad korv som Scan och Svenska Foder bjuder på
Information från Scan och SLS
Lars Carlsson från Svenska Foder ger utfodrings- och sortiment-tips
Per Johannesson berättar om gården och djuren, rundvandring

Anmälan via hemsidan SLS.scan.se eller e-post till elisabeth.svensson@hkscan.se senast 20 mars. Du kan ringa till någon av oss om du har frågor på tel: 0415-194 38 eller 044-19 40 63. Gårdsträffen är ett samarrangemang med Svenska Foder.

Välkomna!
Paul Robertsson SLS Inköp Djur och
Elisabeth Svensson SLS AO Chef Lamm

Vägbeskrivning:

E22 i Bergkvara mot Torsås, kör igenom Torsås förbi kyrkan ca 700 meter, sväng höger mot Strömby, kör ca 12 km, du ser en telemast vänster sida 200 m från vägen med röd lampa. Gården ligger mittemot masten, vitt hus med veranda, vitt staket.

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.