2013 13/6

Borgeby fältdagar

Kom och träffa oss på Borgeby fältdagar 26 & 27 juni. Precis som tidiagre år hittar ni oss i det stora tältet, monterplats s115.

I montern finns så klart våra inköpare på plats och vi bjuder er gärna på smakprov av de senaste rapsgrisskinkorna. Finns även möjlighet att ta del av informationsmaterial och tävla för att vinna fina priser. I år vill vi gärna berätta mer om vår nya affärsmodell HKScan partner. Vid lunchtid båda dagarna har vi därför leverantörer som idag är våra partner i montern för att svara på frågor.

Nytt för i år är att vi även är sponsorer av mattorget, där kommer det att serveras grillad karré av rapsgris. Med det har vi också fått möjlighjeten att invigningstala. Kom därför gärna och lyssna på HKScan´s VD Göran Holm invgningsdagen kl 13.00.

Vi ses i Borgeby!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan, HKScan Agri, Nöt, Scan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.