2013 24/6

Inte bra!!

Hoppas att alla har haft en fin och trevlig midsommarhelg!? Jag hade lite tjuvstart på semestern med några lediga dagar förra veckan, skönt. Mindre kul att komma tillbaka till strul med lamm Linköping denna vecka. Över helgen har ca 100 lamm blivit avanmälda eller nekade hämtning när transportörerna har ringt ut för att meddela dag som de kommer och hämtar. Skälen är att de är för små eller att man har åkt på semester.

Jag vill uppmana alla som har lamm anmälda framåt att göra ändringar av anmälan i tid, tänk på att lammen kanske inte växer på samma sätt om de går ute fritt på bete. Semester vill alla ha men ändra/boka om din anmälan så att denna inte krockar med din ledighet!

Vid frågor eller ändringar kan du alltid ringa slaktanmälan tel: 0771-500 500.

Nu har jag inte tid att blogga mera…jag skall hitta 100 lamm!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.