2013 8/7

Lammen behövs nu!

Vi har en stark efterfrågan på lamm ute bland våra kunder samtidigt som det börjar kännas lite sommarsvajigt i anmälan av lamm. Det är NU vi skall möta upp marknaden och förse den med svenska lamm till bra priser och mota undan en tidig höstimport som pressar vår prisbild!!

Vi kickar igång en aktivitet idag som innebär att vi erbjuder utökat viktsintervall på lamm för bästa betalning! Det betyder att priset för ordinär lätt resp ordinär tung höjs +1,50-2,00 kr/kg och når samma pris som märkeskvalitet! Med vår höjning hoppas jag att det blir mer intressant att lämna lammen så fort det bara går!

Kontakta gärna SLS och slaktanmälan på tel: 0771-500 500. Kom ihåg att regelbundet se över din anmälan och gör ev ändringar senast tisdagen innan beräknad slaktvecka. Vi kommer även behöva ta en del lamm i förskott framöver, hör gärna av dig ifall du har möjlighet att stötta i detta! Tack för din förståelse och samarbete! Ha en fortsatt skön sommar!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.