2013 19/7

Sveriges bäste inköpare sökes!

Vi söker en inköpare på Nöt/Lamm och gris i Västra Sverige

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk? Du kan vara vår blivande Inköpare! ​

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare i området Bohuslän, Dalsland och Värmland. Du ansvarar för inköp av slaktdjur och besöker både befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök varvid körkort är en förutsättning. Du ansvarar för aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer. Du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål.

Du kommer att ingå i Team Norr som består av 6 inköpare. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din Teamchef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet. Vi ser naturligtvis gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har god socialkompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen.

Du ska känna för våra värdeord som står för Affärsmässighet, Delaktighet och Enkelhet. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Jakob Danielsson tel: 018-16 75 77. Tjänsten söker du via vår hemsida www.scan.se med ref nr 4515 senast den 10 augusti 2013.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.