2013 13/8

Nu är det dags!

Hoppas att sommaren har varit bra och att lammen har växt fint!? Det har blivit dags att planera lamm- och fårslakten för resten av hösten. Nu kan du gå in på http://SLS.scan.se alt skicka in blanketten per post (som är på väg i skrivanade stund) och anmäla lammslakt vecka 40-47 och får vecka 41-47 år 2013. Vi stänger veckorna för fåranmälan efter hand som det blir fulltecknat.

Om du har frågor eller inte har lammkontrakt denna period men önskar lämna lamm så ringer du slaktanmälan på tel: 0771-500 500. Det finns utrymme och möjlighet att lämna lamm i höst även för de som inte har kontrakt.

Vi vill ha din anmälan så snabbt som möjligt, dock senast den 30:e augusti. Anmäl inte fler djur än du kan leverera och kom ihåg att under perioden är slaktanmälan ändringsbar t o m tisdag veckan före leverans-sedan måste djuren finnas!

Välkommen med Din anmälan!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.