2013 3/9

Pärsons Sverige AB integreras

Pärsons Sverige AB köptes i maj 2006 och har fram till nu varit ett helägt dotterbolag i HKScan. Den 2 september integrerades Pärsons Sverige AB verksamhet i företaget enligt kommunicerat beslut 2012.

Med ett gemensamt företag får HKScans verksamhet i Sverige en klarare struktur och harmoniseras med koncernens verksamhetsmodell. De tidigare verksamhetsenheterna Scan och Pärson lever vidare som varumärken inom HKScans verksamhet i Sverige. Målsättningen är att gå vidare med utvecklingen av varumärken, produktutbudet och att höja produkternas förädlingsgrad. Varumärket Scan är marknadsledare och ett av de mest kända konsumentvarumärkena i Sverige. Varumärket Pärsons är ett av branschens ledande varumärken inom smörgåspålägg.

Integrationen av Pärsons Sverige AB i HKScan Sweden påverkar inte aktuella anställningar som juridiskt flyttas över. Den interna juridiska justeringen påverkar inte heller HKScans ägare eller externa redovisning.

För ytterligare information från media kontakta:
Göran Holm, Direktör för HKScans konsumentaffärsverksamheter i Skandinavien,  tfn: 070-657 00 34
Fredrik Larsson, vd Pärsons Sverige AB, tfn: 070-855 72 12

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.