2013 12/9

Vinn Årets Kock!

Sedan i måndags och ett par veckor framöver pågår en tävling på Scans Facebooksida ”Vi som älskar svenskt kött”.

Som en av huvudsponsorerna till Årets Kock och tillverkare av Sveriges godaste griskött vill Scan nu ge dig chansen att vinna en kväll i smakens tecken. Förstapristagaren får hembesök av en Årets Kock-vinnare som lagar Svensk Rapsgris åt dig, din familj och kanske några vänner. Tio andrapristagare vinner en låda med kött- och charkprodukter av Svensk Rapsgris.

Hur gör man för att tävla?

Vi vill gärna ta del av dina idéer kring griskött i allmänhet och rapsgris i synnerhet. Är det någon produkt du saknar i sortimentet? Har du en idé som du vill dela med dig av? Ett tillagningstips eller en oslagbar smakkombination?

Läs mer om tävlingen och tävla själv här!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.