2013 25/9

Våra produkter från grunden

Just nu rullar vår kampanj där vi beskriver hur vi på Scan är stolta över att vi gör våra produkter från grunden. Vi hoppas att du liksom många andra har sett vår kampanj i tidningar eller på våra hemsidor? Vi äger hela kedjan från jord till bord eftersom vi själva köper in djuren från svenska bönder. Vi slaktar och styckar djuren och förädlar sedan köttet till charkprodukter av högsta kvalitet.

Hur gör vi våra produkter? Vilka krav ställer vi på bonden och varför är falukorven krokig? På Scans hemsida kan du läsa om de första stegen från gård till styckning. Därfter har vi valt ut tre produkter som vi vill berätta mer om, köttbullar, falukorv och bacon och hur vi gör dem från grunden.

Läs mera här

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.