2013 16/10

Sjukt bra tips!

Jag måste hylla mina kollegor i hudboden i Linköping som jobbar på med alla återtag skinn, sortering av skinn så här års! Jag blir så glad att de engagerar sig och hör av sig med tankar och funderingar. Här kommer veckans guldtips från grabbarna i hudboden:

När du skickar ett inköpt djur djur till slakt och samtidigt önskar ta återtag skinn löser du detta genom att dela hon- och handel på det vita signalmärket och röda signalmärket. Kombinera en halva av varje och kläm/fäst med tång i djurets öra. Då vet vi både vem som skall ha betalt för slaktkroppen OCH vem som skall ha återtag på skinnet och djuret behöver bara få en kompletteringsmärkning!

Signalmärken beställer du i god tid innan leverans av slaktanmälan på SLS tel: 0771-500 500 eller sls@hkscan.se

Tack Patrik och Stefan, I love you:)

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.