2013 22/10

Elmia mässan är igång!

 Nu är Elmia mässan igång! Idag har vi haft en bra dag med jämn tillströmning av besökare. Roligt att så många vill diskutera och ställa frågor. Under eftermiddagen var Magnus Lindholm från HKScan Swedens ledning på plats. Imorgon får vi besök av Velli-Matti Jäppilä som är ansvarig för Inköp Djur på HKScan i Finland. Följande personer från SLS finns på plats imorgon, torsdag:

Torsdag 24 oktober
Per Nilsson
Magnus Colliander
Dennis Hörnqvist
Pär Thyrén
Victoria Ohlsson
Jakob Danielsson
Elisabeth Svensson
Göran Nilehn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag 25 oktober
Hans Larsson
Per Nilsson
Magnus Colliander
Therese Pilheden
Victoria Ohlsson
Jakob Danielsson
Göran Nilehn

Lördag 26 oktober
Hans Larsson
Claes Ljungqvist
Magnus Colliander
Therese Pilheden
Victoria Ohlsson
Jakob Danielsson
Göran Nilehn

 

Dennis Hörnqvist bjuder på smakprov påläggsskinka av svensk rapsgris. Vi har även nybryggt kaffe samt var gärna med i vår tipstävling med chans till fina vinster! En glad vinnare kommer att vinna ”SLS Grillar hemma hos dig”. En toppenvinst för dig och dina närmsta vänner!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri, Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.