2013 28/10

Välkommen Fanny-Ny inköpare

Nu har Fanny Hjalmarsson börjat som ny inköpare på SLS i område Bohuslän, Dalsland, Västra Värmland och Västra Västergötland!

Fanny berättar lite kort om sig själv på följande sätt:
– Jag är 28 år kommer från Skellefteå, Västerbotten. Senast kommer jag från Ultuna, SLU, där jag har läst till Husdjursagronom. Tidigare har jag jobbat praktiskt med mjölkkor. Jag är med och jagar en del på fritiden samt går promenader och tränar med min hund, Loke.

– Jag kommer trivas jätte bra på SLS och jag ser framemot ett bra samarbete med leverantörerna, hoppas vi ses snart!

Fanny kommer ha kontor i Skara och har följande kontaktuppgifter:
SLS/HKScan, 532 89 Skara
Tel: 0522-66 55 27
fanny.hjalmarsson@hkscan.se

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.