2013 3/11

Sveriges bäste inköpare sökes!

Vi söker en inköpare på Nöt/Lamm och Gris i södra Östergötland, östra Småland och Öland.

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya långsiktiga kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk? Du kan vara vår blivande Inköpare!

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete som inköpare i området södra Östergötland, östra Småland samt Öland. Du ansvarar för inköp av slaktdjur och besöker både befintliga och potentiella leverantörer. Du arbetar via telefon, men framförallt genom personliga besök varvid körkort är en förutsättning. Du ansvarar för aktiviteter och information inom organisationen och till våra leverantörer. Du tecknar avtal och genomför marknadsaktiviteter mot företagets uppsatta mål. Du kommer att ingå i Team Syd som består av 6 inköpare. Du arbetar både operativt och strategiskt i nära dialog med din Teamchef. Du kommer att få arbeta över ett större geografiskt område, där resor är en naturlig del av arbetet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har god socialkompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är målmedveten, resultatorienterad och initiativkraftig. Du trivs med att arbeta självständigt och är drivande vad gäller förändringsarbete och utvecklingsarbete i organisationen. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Göran Niléhn 044-194039 eller Jakob Danielsson 018-167577. Tjänsten söker du via vår hemsida www.scan.se med ref nr 1111 senast den 22 november 2013.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan, HKScan Agri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.