2013 14/11

HKScan medverkar på näringslivsdag

Den 13 november 2013 medverkade HKScan Agri vid Ultuna Näringslivsdag på Sverige lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala. Therese Pilheden, inköpare på SLS, och Carina Hörstedt, HR-generalist i Kristianstad/Halmstad, mötte studenter och diskuterade bl.a. framtida karriärmöjligheter inom företaget och berättade om vår organisation och våra varumärken/produkter. Bullens Pilsnerkorv som fyller 60 år i år uppmärksammades särskilt!

Vår montern hade många besökare och totalt uppskattar arrangören Ultuna Studentkår att mässan hade 300-500 besökare. Tack till alla studenter och Ultuna Studentkår för en mycket givande och rolig dag!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation, Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.