2013 19/11

Årets nötköttsproducent

 

Vinnaren i riksfinalen av utmärkelsen Årets Nötköttsproducent i Sverige 2013 blev Jens Fjelkner och Stina Nilsson, Sjövången Angus, Rinkaby.

Juryns motivering till vinnarna lyder:

”Sjövången Angus är ett företag som kännetecknas av ett effektivt avelsarbete, goda produktionsresultat och fokus på hållbarhet. Företaget lever i hög grad upp till visionen tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället. Besättningen och företaget är ett föredöme för svensk nötköttsproduktion. Stina och Jens har skapat en affärsmässig verksamhet baserad på ett starkt engagemang för naturvård kombinerat med ett stort avels- och djurintresse.”

Vi på SLS/SCAN gratulerar och önskar fortsatt lycka till.

Postat den av Jakob Danielsson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.