2013 27/11

FOTA DIN JUL – VINN FINA PRISER

Jul handlar inte bara om att äta julbord med fastrar och avlägsna sysslingar. Jul kan man fira hela december – med alla sina vänner. Varför inte fira första advent med bowlingpolarna, anordna ett köttbulletest på glöggfesten eller bjuda över grannarna på julpyssel och julpintxos? För att inspirera dig att fira mer jul har vi tagit fram ett antal recept med både nya och klassiska smakkombinationer.

Från den 25 november kan du tävla med dina julbilder och vinna fina priser som gör det lättare att fira ännu mer jul! 

Varje vecka väljer vi ut 20 vinnare som alla får en produktcheck från Scan värd 200 kr. På julafton är det stor final när vi väljer ut en särskilt fin bild bland veckovinnarna som får en Electrolux Assistent med tillhörande köttkvarn!

Så här enkelt tävlar du: 

1. Fota ditt julfirande
2. Ladda upp din bild på facebook.com/scan eller på Instagram med taggen #firamerjul

Kom ihåg att du måste ha en öppen profil på Instagram så att vi kan se din bild.

Läs mera på Scan.se

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Scan. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.