2013 27/11

Överraska mig på fredag!

På fredag har jag avsatt tid för att gå igenom slaktprognos för vecka 1 tom vecka 15 inkl påsk nästa år. Kunderna skall ha definitivt besked angående tillgängliga volymer inom kort. Varför blurrar jag om detta?

Jo, överraska mig tills på fredag att alla planeringsanmälan lamm är inlagda så jag kan lämna ett besked till kunderna som vi kan stå för!

Dåligt underlag angående anmälan leder till att vi kanske lämnar fel besked vilket skapar dåliga affärsrelationer med våra kunder. Har vi nöjda kunder kan vi göra bättre affärer och ta rätt betalt för dina lamm!

Har du frågor så ringer du slaktanmälan eller din inköpare på tel: 0771-500 500.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.