2013 8/12

Vem blir Årets Leverantör & Transportör?

Vi är mycket stolta över våra gris-, lamm-, och nötleverantörer och våra duktiga djurtransportörer. Det är tack vare alla er som vi året runt kan erbjuda våra konsumenter svenska Scan-märkta kött- och charkprodukter.

Med utmärkelsen Årets leverantör 2013 och Årets Transportör 2013 vill vi lyfta fram några som gjort en extra bra insats under året. Röstningen pågår from nu och en månad framåt och vinnarna presenteras i SLS-tidningen nr 1 som publiceras i mitten av februari. Djupare reportage om respektive vinnare kommer i HKScan Agri-tidningen under våren.

Du röstar genom att bocka i din kandidat för respektive djurslag och transportör. Motivering angående respektive kandidat hittar du i SLS-tidningen nr 5 sidan 4-5 respektive 18. Har du inte tidningen till hands kan du öppna webbversionen genom att klicka på länken här.

Om du även anger ditt eget namn och adress har du möjlighet att vinna varucheckar till valfria Scan-produkter, köttböcker och flera andra överraskningspriser!

Tack för att du röstar, klicka här för att komma till röstningen!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, Gris, Kommunikation, Nöt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.