2014 4/2

Träffa årets vinnare!

Vi tycker det är så kul positivt med ”Årets Leverantör” och ”Årets Transportör! I år finns det möjlighet att lära känna dem alla lite bättre då vi gjorde intervjuer med samtliga under de dagar vi samlades i Stockholm för prisutdelning.

Här kan du höra Jan-Anders Bengtsson från Stäme Lantbruk, Bengt-Erik Hangård från Södergårdens avel eller Martin Pettersson från Älvängen berätta om sina produktion och hur det känns att bli utnämnd till Årets Leverantör. Håkan Svensson från Hörby Djurtransport berättar om sin verksamhet att köra nöt, får och lamm till slakteriet eller som livdjur.

Klicka här för att se filmerna!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.