2014 10/3

Köttguiden

innertemp_schema

 

Vi tror på bra mat från svenska gårdar. Scan har i generationer varit Sveriges kött- och charkuterimästare och det är en tradition som vi är stolta över att föra vidare. Vi tror på det svenska ursprunget och arbetar engagerat för att ständigt säkra de höga förväntningar som ställs på svensk köttkvalitet.

 

I den här köttguiden har vi samlat några av våra produkter tillsammans med en stor portion av vår köttkunskap. Här finns också styckningsscheman som kan vara bra att ha, information och inspiration om olika styckdetaljer och en hel del smarta tips.

Klicka här för att komma till den nya köttguiden!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Scan och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till "Köttguiden"