2014 11/3

Ny inköpare i Kalmar län & södra Östergötland

Vi hälsar Sophia Isberg välkommen som ny inköpare!

Sophia Isberg

Sophia är 28 år gammal och kommer ursprungligen från Färingsö, Mälaren. Sophia är utbildad husdjursagronom och har bland annat jobbat som grisskötare och på länsstyrelsen. Sophia har nyligen flyttat till Oskarshamn tillsammans med sin sambo och taxen Laxi. Sophia är intresserad av resa, åka snowboard och skogspromenader med hunden. Just nu ska hon slutföra sin jägarexamen.

Vi frågade Sophia om hur det känns att börja jobba på HKScan? När jag tänker på HKScan så tänker jag så klart först på Scan, i mina ögon Sveriges absolut starkaste varumärke. Men jag tänker också på en stor, internationell, modern och stabil koncern som jag hoppas kommer att ge mig möjlighet att utvecklas som person. Jag ser fram emot att få träffa och lära känna alla leverantörer i området och att lära mig mer om prima köttkvalitet!

Du når Sophia på telefon: 013-23 45 26 och e-post: sophia.isberg@hkscan.se

Postat den av Göran Niléhn.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan, HKScan Agri, Nöt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.