2014 21/4

Vilken lammleverantör vinner grillen?

Vi vill tillsammans med er tillgodose kundernas behov av lammkött och grillprodukter under sommaren. Vi vill tillsammans med er skapa en bra situation med en säker och tillförlitlig anmälan av lamm. Vårt mål är att vi skall ha färre ändringar totalt sett och framför allt ska alla ändringar ske inom rätt tidsramar-senast tisdagen innan planerad slaktvecka.

Tänk igenom redan nu vilka insatser som behövs för att lammen skall växa i en jämn och stabil takt under betesperioden. När är det optimalt att avvänja lammen? Vilket bete och eller foder kan jag erbjuda lammen efter avänjning? Lammen är känsliga och behöver parasitfritt bete med hög avkastning och näringsinnehåll. Hushållningssällskapet runt om i landet har god kunskap om vall och grönfodergrödor som lämpar sig för växande lamm.

Kunderna har tydligt visat att de önskar köpa våra produkter till sommarens grillning. Nu är det upp till oss att tillsammans leverera det kunderna önskar. Vi vill därför skapa extra bra möjligheter att leverera lamm under vecka 27 till och med vecka 31, läs mera i senaste nyhetsbrevet eller HKScan Agri tidningen.

Våra aktiviteter toppas med med enkel men kul tävling där vi premierar någon som lyckats utmärkt med sin anmälan. Vi kallar tävlingen ”Vem vinner grillen”. Företaget Landmann sponsrar oss med en exklusiv kolgrill ”Comedus kolgrill” som beskrivs som en riktigt maffig kolgrill med stor grillyta och goda förvaringsutrymmen.

Ja, hur vinner man grillen?
Planeringsanmälan skall vara oss tillhanda för vecka 27-31 senast den 27:e april. När perioden är tillända mäter vi faktisk leverans och matchar mot lagd planeringsanmälan. Ni som har en god match kvalificerar er till gruppen som kan vinna* Comedus kolgrill. Torbjörn Lithell som är inköpsdirektör på HKScan Agri tycker detta är en utmärkt idé och har lovat att göra en hemleverans och demonstration! Kanske det bästa med priset?

 

Comeus Kolgrill från Landmann

Comeus Kolgrill från Landmann

 

Välkommen med din anmälan på www.hkscanagri.se eller 0771-500 500!

 

*Vinnaren kommer slutligen utses av HKScan Agri ledningsgrupp som också meddelar vinnaren om priset!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.