2014 6/5

Partiledardebatt

Sara Hoff, Kommunikationsdirektör HKScan Sweden lade ut följande blogginlägg igår på Scan bloggen: I söndagens partiledardebatt i SVT2 påstår Jonas Sjöstedt (V) att HKScan i Kristianstad sparkar anställda och tar in bemanningsföretag med betydligt lägre löner. Detta stämmer inte.

Vi på HKScan har en tydlig bemanningsstrategi på alla våra svenska produktionsanläggningar som innebär att personal hos oss är våra egna anställda. För att successivt kunnat växla ut inhyrd personal har vi senaste året utökat våra egna styckningsutbildningar. Vi har även anställt styckningspersonal. Den inhyrda personal som används idag, från vår svenska samarbetspartner, sker enbart under kortare perioder såsom vid sommarsemester när ordinarie personal behöver vara ledig samt vid hög sjukfrånvaro.

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.