2014 21/7

Slurtspurt ”Vem vinner grillen”

Under våren har vi förberett och pratat om vikten av att lammanmälan stämmer med faktisk leverans-även under sommaren! Jag har förvisso fortfarande semester men visst är det skillnad i säkerheten i lammanmälan mot förra sommaren! Vi har som en konkret åtgärd skickat dubbla sms som påminnelse ”ändra din lammanmälan senast den xxx”. Vi har haft artiklar och bloggar om ämnet och tack för att ni läser och tar till er!

Våra samlade aktiviteter toppas med med enkel men kul tävling där vi premierar någon som lyckats utmärkt med sin anmälan. Vi kallar tävlingen ”Vem vinner grillen”. Företaget Landmann sponsrar oss med en exklusiv kolgrill ”Comedus kolgrill” som beskrivs som en riktigt maffig kolgrill med stor grillyta och goda förvaringsutrymmen.

Ja, hur vinner man grillen?
Planeringsanmälan skall vara oss tillhanda för vecka 27-31 senast den 27:e april. När perioden är tillända mäter vi faktisk leverans och matchar mot lagd planeringsanmälan. Ni som har en god match kvalificerar er till gruppen som kan vinna* Comedus kolgrill. Torbjörn Lithell som är inköpsdirektör på HKScan Agri tycker detta är en utmärkt idé och har lovat att göra en hemleverans och demonstration! Kanske det bästa med priset?

 

Comeus Kolgrill från Landmann

Comeus Kolgrill från Landmann. *Vinnaren kommer slutligen utses av HKScan Agri ledningsgrupp som också meddelar vinnaren om priset!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.