2014 24/8

Baggauktion Linköping

Bagge texelI år firar baggauktionen i Linköping 20-års jubileum. Scan har varit med från start och vi tycker att baggauktionen på ett bra sätt bidrar till att lyfta kvaliteten på slaktlammen i Sverige. Vi vill därför gärna vara med och sponsra årets jubileumsauktion och visa att HKScan vill satsa på fler lamm och kvaliteten på slaktkropparna är viktiga även i framtiden. Kom ihåg att hälften av slaktlammets gener kommer från baggen!

I år sponsrar vi tre utvalda bagglamm i de tre vanligaste raserna på auktionen. Bagglammen väljs ut av domaren som finns på plats för att bedöma djuren. HKScan sponsrar dessa utvalda baggar med 2 500 kr/styck + moms till köparen förutsatt att denna är en HKScan leverantör eller tecknar sig för att bli en HKScan leverantör år 2015.

Kom till auktionen den 13 september och tveka inte att bjuda på de bästa baggarna-de kommer att göra bra nytta! Torbjörn Lithell inköpsdirektör för HKScan Sweden kommer att finnas på plats och överlämna sponsringspriserna!

Tips!
Lammproducenterna bjuder på Jubileumsmiddag i auktionshallen fredag 12 september klockan 18.30. Anmälan senast 10 september till: Karl-Johan Bönner 070-617 98 65 eller karl-johan.bonner@kindamail.se

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm, HKScan Agri och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.