2014 1/9

Förmedling av vinterlamm

Nu har en del köpare och säljare av vinterlamm börjat höra av sig till oss. Vi jobbar med tipsförmedling och hjälper till så att köper och säljare av vinterlamm kommer i kontakt med varandra. Med vinterlamm menar vi lamm som är för små för att skicka till slakt nu under hösten utan behöver slutgödas. Om du inte har plats eller foder för att stalla in och driva dessa lamm klart är idé att kontakta oss på HKScan Agri så letar vi upp någon som köper lammen av dig samt hämtar dem. Vi har köpare som kan ta både MV-fria lamm eller lamm som saknar MaediVisna status. Ring din inköpare så berättar vi mera!

Vi tillhandahåller en rekomenderad prislista så att köpare och säljare lättare kommer överens om priset. Här finner du årets lista:

Prislista.vinterlamm.2014_blogg_Sida_1

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.