2014 4/9

Våra köpvanor blir mobila

Fri Köpenskap skriver om en undersökning gjord av HUI Research. Tre av fyra ägare till en smart telefon, 74 procent, uppger att de använder sin telefon för att ta emot och använda erbjudanden från butikskedjor. Nästan varannan konsument, 43 procent, svarar att de kan tänka sig att använda telefonen mer för att ta emot och använda erbjudanden.

Det visar en undersökning som HUI Research har gjort på uppdrag av Visma Retail. Enligt den är konsumenterna mer mogna än vad handeln är när det kommer till att använda mobila shoppinglösningar.

“Konsumenterna blir de största vinnarna när mobila shoppinglösningar blir ett faktum, eftersom de kan spara tid och handla på sina egna villkor. Samtidigt är det ett viktigt konkurrensmedel för detaljister i den allt hårdare konkurrensen”, säger Lena Larsson, vd för HUI Research.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.