2014 14/10

Grilla Hemma Hos

Igår var det dags för Grilla-Hemma-Hos igen. Ett trevligt pris som Fredrik och Jeanette Elander från Västerås vann på tipstävlingen under Borgeby Fältdagar. Fredrik och Jeanette fick bjuda in personal och vänner och HKScan Agri stod för maten och tillagningen! Fredrik och Jeanette har grisproduktion och är en integrerad satellit till Mycklinge suggring.

Grilla_Hemma_Hos_oktFredrik Elander, Torbjörn Lithell och Jeanette Elander. 

Meny
Kvällen inleddes med en sillmacka. Sedan blev det grill med entrecote, råkorv och karré ihop med klyftpotatis, sallad och såser. Det hela avslutades med hembakad kladdkaka med bär och grädde som inköpare Josefin Back hade ordnat.

Övrig matlagning fixades av Torbjörn Lithell Inköpsdirektör HKScan Sweden samt Jakob Danielsson Affärsområdeschef Nöt.

Stämningen var god så vi tror att vinsten var en riktig vinstlott!

 

Tobbe_Grillar_1410

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Grilla. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.