2014 22/10

HKScan Agri söker en Rådgivare med placering i Kristianstad

Vill du dela med dig av din kunskap och erfarenhet kring foder och djurhållning samt är bra på att tänka nytt och skapa nya långsiktiga kundrelationer? Då kan Du vara vår nya medarbetare!

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete som Rådgivare inom HKScan Sweden med placeringsort i Kristianstad. Rådgivningstjänsten har inriktning grisproduktion. I tjänsten har du kontakt med våra samarbetspartners och leverantörer för att utvärdera kvalitet och ge råd i foder och djurhantering. Du är delaktig i att driva och utveckla HKScan Agri´s produktionsrådgivning.

Du kommer att arrangera och delta i möten och seminarier med våra leverantörer, leverara uppgifter och rapporter i både tal och skrift in i organisationen och via våra kommunikationskanaler så som tidningar, webb och bloggar vilket gör att du behöver en god kunskap inom data/It.

Vi söker dig som är förtroendeingivande och har god erfarenhet och kunskap om grisuppfödning. Du bör vara en god kommunikatör både i engelska och svenska. Egenskaper vi söker är såväl att vara analytisk som att vara utåtriktad och komma etablera goda långvariga relationer. Vi söker dig som har affären i fokus, ser dig själv som en säljare och som jobbar bra i lag.

Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Göran Niléhn 044-194039 eller Jakob Danielsson 018-167577. Tjänsten söker du via vår hemsida www.scan.se med ref nr 8888 senast den 30 oktober 2014.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.