2014 10/12

Årets nominerade är…

symbol_AL_GrisVi är mycket stolta över våra gris-, lamm-, och nötleverantörer och våra skickliga djurtransportörer. Det är tack vare alla er som vi året runt kan erbjuda våra konsumenter svenska Scan-märkta kött- och charkprodukter.

Med utmärkelsen Årets leverantör 2014 och Årets Transportör 2014 vill vi lyfta fram några som gjort en extra bra insats under året. Nytt för i år är att vi har spelat in intervjuer med våra nominerade kandidater! Klicka här för att se filmerna!

Röstningen pågår till och med den 6:e januari 2015 på www.hkscanagri.se. Om du även anger ditt namn och adress har du möjlighet att vinna varucheckar till valfria Scan-produkter, köttböcker och flera andra andvändbara priser!

Vinnarna presenteras på bloggen i januari samt i första numret av HKScan Agri tidningen.

Tack för att du röstar!

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Kommunikation och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.