2015 2/1

Glöm inte att rösta!

Vi är mycket stolta över våra gris-, lamm-, och nötleverantörer och våra skickliga djurtransportörer. Det är tack vare alla er som vi året runt kan erbjuda våra konsumenter svenska Scan-märkta kött- och charkprodukter.

Med utmärkelsen Årets leverantör 2014 och Årets Transportör 2014 vill vi lyfta fram några som gjort en extra bra insats under året. Nytt för i år är att vi har spelat in intervjuer med våra nominerade kandidater!

Röstningen pågår till och med den 6:e januari 2015 på hemsidan (klicka på länken så kommer du dit). Om du även anger ditt namn och adress har du möjlighet att vinna varucheckar till valfria Scan-produkter, köttböcker och flera andra andvändbara priser!

Vinnarna presenteras på bloggen i januari samt i första numret av HKScan Agri tidningen.

Tack för att du röstar!

symbol_AL_Gris

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.