2015 6/2

Marknadskommentar vecka 7

Gris
En normal vecka för årstiden med lite lägre intresse för fläsket men vi ser samtidigt att det börjar bli dags att planera och förbereda för vårt andra stora säsong – grillen. Notering vecka 7 oförändrad. Kom ihåg att du kan bekräfta FCI via internettjänsten på www.hkscanagri.se och välj logga in leverantör.

Nöt
Stabil marknad och balans på färs. Tänk på fortsatt planering och framförhållning i din anmälan. Missa inte att göra ändringar av din anmälan via internet eller telefon till slaktanmälan: 0771-500 500.

Livkalv
Efterfrågan på livkalv är för närvarande stor. Vi inför marknadstillägg på livkalvar från och med vecka 7 med 100 kr/livkalv. Ring och anmäl dina kalvar på tel: 0771-500 500.

Lamm
God efterfrågan men avtagande mängd lamm i anmälan. Vi behöver fylla på anmälan mer fler lamm vecka 8 till och med vecka 10.

Kontraktstillägget sänks till 7 kr/kg vecka 7 enligt plan. Noteringen höjs med motsvarande peng vilket ger en oförändrad betalning vecka 7.
Kontakta slaktanmälan för bokning tel: 0771-500 500. Vi kan även ta får omgående tillsammans med lamm.

Tips om ”Foodhacks”
Det ska gå fort och vara enkelt i köket. Med Scans vardagsfavoriter går det att göra en god middag på fem, tio eller tjugo minuter. Med hjälp av lite smarta foodhacks (tips och tricks i köket) blir det dessutom roligare att laga mat. Därför bjuder vi på Scan på våra bästa foodhacks, med start denna vecka. Håll utkik på Scans  Instagram och Facebook!

Foodhacks2

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.