2015 20/2

HKScan Agri tidningen är här!

Nu kommer årets första nummer av HKScan Agri tidningen! Läs gärna gårdsreportage från Löderup och Årets Leverantör Gris. Du får se fina bilder på alla pristagarna Årets Leverantör och Årets Djurtransportör. Intressanta artiklar om kviguppfödning i Spanien, HKScan Agris senaste enkätundrsökning men även artiklar med lite tyngd som handlar om hur vi kan hålla en fortsatt god nivå beträffande resistenta bakterier och inte minst tips och tänkvärt kring din egen hälsa och livssituation.

Marknadsartiklarna handlar om HKScans samarbete med Ica samt beskrivning av fyra lyckade produktlanseringar och innovationer. Trevlig läsning! Klicka här för att komma till webb-version av tidningen.

 

Ica_gillar

 

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.