2015 17/4

Tjurauktion i Finland

Här kommer ett tips från våra kollegor i Finland. Lördagen den 25 april 2015 anordnas en tjurauktion på HKScans uppfödningsstation i Finland, vid Ali-Lekkala gård i Tammela. Auktionen är öppen för alla nötköttsuppfödare. En aldrig tidigare skådad samling förstklassiga ungtjurar redo för jobb i hagarna! Prövningen av tjurar har omfattat närmare 300 aberdeen angus-, charolais- och herefordtjurar.

Vid valet av lämplig tjur assisteras producenterna av Juhani Numminen, hereforduppfödare och nötkreatursrådgivare på HKScan Finland. De som deltar i auktionen får också en tjurkatalog som innehåller detaljerad information om de djur som är till salu.

Publiken får njuta av både den välsmakande serveringen, de vackra djuren och musikunderhållning-kom med och upplev en finsk boskapsmarknad hälsar kollegorna i Finland!

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i HKScan Agri, Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.