2015 27/4

Planeringsanmälan lamm!

I helgen var det sista dag att göra planeringsanmälan lamm för vecka 23-31. Det har kommit en del mail under helgen från lammleverantörer som inte hade testat nya internettjänsten tidigare och fått problem vid inloggning till internettjänsterna. Anmälan har inte kunnat läggas in i tid till sista datum och mail har kommit att man tycker det är tråkigt att man missar möjligheten att vara med i utlottning av grillen etc.

Vi förlänger möjlighet att planeringsanmäla
Vi förlänger därför sista datum för planeringsanmälan lamm till tisdag kväll 28 april så alla som behöver hinner kontakta slaktanmälan på 0771-500 500 !

Kom ihåg: under vecka 27-31 behövs extra många lamm och vi erbjuder utökad viktsgräns för bäst betalt samt kontraktstillägg för lite fetare lamm (3+), dock kvarstår noteringen fettavdrag som vanligt.

Och som grädden på moset gör vi en avläsning nu i veckan hur alla har lagt in sin planeringsanmälan och när perioden är slut gör vi en uppföljning och kontrollerar veckor och volymer. De som har haft en bra matchning mellan planeringsanmälan och faktisk leverans är med i utlottning av en fin grill från weber-fritt hemkört av oss på HKScan Agri!

Landmann_ESN
Förra årets vinnare av grillen: Bröderna Johnsson i Alingsås

 

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.