2015 30/4

Marknadskommentar vecka 19

Nöt
Tack för god respons på marknadstillägg ko vecka 17-19. Vi kan på ett bättre sätt tillgodose kundernas efterfrågan bland annat av färs och nöt3:a som är råvara till hamburgare.

Se över sommarens förväntade leveranser och gör din planeringsanmälan nu på www.hkscanagri.se eller telefon 0771-500 500.

Gris
Efterfrågan går in i grillperioden och detaljer som hör ihop med grill är slutsålda till exempel karré eller vår nya produkt gjord på kamben. Notering oförändrad vecka 19.

Anmäl er gärna till Årets Grisstämma som går avstapeln 1-3 juni i Bålsta. HKScan är huvudsponsor och delar av vår ledning kommer att finnas på plats.

Lamm
Vi betar av en vecka i taget och klarar hyfsat kundernas efterfrågan. Om det fanns fler lamm skulle vi med lätthet kunna sälja dem till dagens prisläge. Skicka gärna bortgallrade tackor nu och släpp inte ut dem på bete. Öka gärna din anmälan av får eller lamm på www.hkscanagri.se eller telefon 0771-500 500.

Grilla-tips på Youtube
Ica har just släppt den första Youtube filmen som handlar om grillning, produkter och goda tillbehör. Programledaren Carin da Silva träffar i varje program en expert inom olika områden. I första filmen träffar Carin experten Janne som är min kollega på HKScan. Janne berättar om grillning av korv och korv-topping (god tillbehör). Du måste se filmen och sprid den gärna! Om du vill kan du vara med och tävla, se mera i filmen hur detta går till.

Janne

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Marknadskommentarer och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.