2015 16/6

Enkät angående rådgivning

Gård & Djurhälsan vill gärna ha din hjälp med att svara på några frågor om rådgivning, för att utveckla rådgivningstjänster som passar dig och ditt företag. De vill gärna ha ditt svar snarast, enkäten är öppen till och med den 29 juni 2015. Enkät gällande får och lamm är under framtagande och kommer separat lite senare.

Information om enkäten från Gård & Djurhälsan: ”Eftersom vi använder kontaktuppgifter från samtliga våra tidigare företag kan det hända att du får flera länkar till samma enkät, och det innebär också att om du har både gris och nöt får du enkäter till båda djurslagen. Har du både nöt och gris vore det alldeles utmärkt om du svarar på båda enkäterna, har du endast ett djurslag räcker det om du svarar på en enkät-länk”.

http://www.svdhv.org/sv/not/enkat-not/

http://www.svdhv.org/sv/gris/enkat-gris/

 

Stort tack för din medverkan!

 

Gård & Djurhälsan är ett nytt rådgivningsbolag som är bildat genom en sammanslagning av Svenska Djurhälsovården, Svenska Pig och Taurus Köttrådgivning. Företaget ska kunna erbjuda ännu mer heltäckande rådgivningstjänster med både veterinär-, husdjursagronom-, och lantmästarkompetens. Gård- & Djurhälsan ägs av Svenska Köttföretagen, Sveriges Grisföretagare, Sveriges Nötköttsproducenter och Svenska Fåravelsförbundet.

 

 

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.