2015 30/6

HKScan på plats i Almedalen

Det är full aktivitet bland HKScans personal som befinner sig i Visby och deltar på Almedalsveckan. Idag har vi jobbat med att göra PR för Svensk Rapsgris genom att dela ut en smörgås-wraps. Den kända krogen ”Wallers” har tillverkat wrapsen som vi bjuder folk vi möter på stan på. Motprestationen är att man skall fotografera de cyklar som vi åker runt med och lägga ut bilden i sociala medier #svenskrapsgris.

Almedalen1

Carolina Rosengren, Webbmanager HKScan och Annelie Lundell, Kvalitetsdirektör HKScan gör PR för Svensk Rapsgris

Lo Coucy, Strategidirektör HKScan och Elisabeth Svensson från HKScan Agri. Foto Anki Coucy.

Almedalen2

 

 

I samband med att smörgåsen delas ut informerar vi om HKScans seminarium som äger rum imorgon kl 10:30 i Sävesalen på Gotlands museum! Vi har bjudit in ungdomsförbundens partiordföranden till ett intressant samtal om Svensk köttproduktion och exportmöjlighter till Kina.

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Aktuellt i media, Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.