2015 11/7

Enkät för lammproducenter!

Här kommer information och möjlighet att delta i enkät från Gård och Djurhälsan!
”Som en följd av att det nya bolaget Gård & Djurhälsan bildats kommer vi i det som tidigare var Fårhälsovården under 2016 ändra innehållet i våra så kallade ”paket”. Vi vill gärna ha din hjälp med att svara på några frågor om rådgivning för att kunna utveckla rådgivningstjänster som passar dig och ditt företag. Vi vill gärna ha ditt svar snarast, enkäten är öppen till och med den 25 juli 2015.

Om du även har nöt eller gris har du kanske redan besvarat Gård & Djurhälsans enkäter för de djurslagen, men eftersom detta är en enkät framtagen för fårägare är vi tacksamma om du också besvarar denna enkäten”.

Klicka på länken så kommer du till enkäten för Gård & Djurhälsan, får.

Stort tack för din medverkan!

Logga_GardoDjurhalsa

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.