2015 13/10

Välkommen till höstens leverantörsträffar

Vi upprepar succén med leverantörsträffar! Välkommen till den träff som passar dig bäst! Vi bjuder på mat och kaffe och behöver därför anmälan i förväg http://ext.scan.se/sqm_kurs/anmalan_ext.asp eller tel 0771-500 500 och växeln koppla dig till slaktanmälan.

Välkommen till den träff som passar dig bäst!

2 november kl 18,00 – Brunnby, Västerås

3 november kl 18,00 – Norra Sandsjö Bygdegård, Bodafors

5 november kl 18,00 – Järvsöfolkan, Järvsö

Program
Det blir information om marknad och det senaste som händer inom HKScan. HKScan Agri har mycket nytt att berätta om: nötsidan med ny notering,  uppstart av vår foderverksamhet och spännande event och nätverkande mellan Sverige och Finland på vår kommande kryssning!

Varmt välkomna!

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i HKScan, HKScan Agri, Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.