2015 11/11

620 svarande hittills…

…i årets enkät ”Nöjd Leverantör”….

Vad du tycker om HKScan Agri? Svara och vinn dina favoritprodukter! För att vi ska kunna förbättra och utveckla din kontakt med HKScan Agri vill vi höra vad du som leverantör tycker. Förra året nådde vi 1300 svarande vilket vi är otroligt tacksamma för!

Vi bjuder tjugo personer som deltagit i enkäten på fina Scanprodukter inför julen. Du väljer valfria produkter för gåvocheckar i en butik nära dig.

Alla uppgifter är konfidentiella. Enkätundersökningen tar ca 10 minuter att besvara. Vi hoppas att enkäten känns ännu mera användarvänlig då vi helt nyligen uppdaterat vårt enkätverktyg. Enkäten visas tom 29:e november. Tack för din tid. Klicka på länken nedan så kommer du direkt till enkäten:

https://sv.surveymonkey.com/r/NojdLeverantor2015 

Stort tack på förhand!

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Kommunikation och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.