2015 12/11

Planeringsanmälan på gris är viktigt för oss

Om vi har tillförlitliga och bra prognoser inne i våra system så kan vi i god tid tala om för vår säljorganisation hur mycket av våra produkter som finns att tillgå till det som i det här landet är de i särklass största mathelgerna, jul och nyår och till det behöver vi er hjälp!

Därför så är det viktigt för oss att vi får in prognoser över er planering inför Jul och Nyårshelgerna så vi kan fatta de beslut som är mest gynnsamma för våra kunder men även för Er som leverantörer.

De senaste åren har vi arbetat med ett system med planeringsanmälan på gris, likt det vi har på nöt och får/lamm, med utrymmen som har stängts när taket har blivit fullt.

Vi har förstått efter många och långa diskussioner med er leverantörer att det inte alltid fungerat så bra så därför har vi tagit bort taken på utrymmena och anmälan är öppen fram till tisdag veckan före slakt.

Vi är därför tacksamma om ni kan lägga in en prognos över hur ni tror ni kommer leverera grisar/suggor fram till de första veckorna av 2016. Eftersom vi inte har något tak på anmälan så finns ingen anledning att överanmäla för att säkra upp ett utrymme och självklart vet vi att varje anmälan är just en prognos och den är alltid ändringsbar till det verkliga antalet ni har att leverera fram till tisdag veckan före slakt.

Anmäl gärna in er planering så snart som möjligt via Internettjänsterna eller om ni vill ha hjälp att registrera er anmälan så kontakta Slaktanmälan på telefon 0771 – 500 500 (menyval 1).

Har ni frågor eller funderingar kring detta så är ni välkomna att ringa oss på Slaktanmälan eller kontakta Er lokala Inköpare.

 

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Gris, HKScan Agri. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.