2016 29/4

Välkommen på gårdsträff Lamm i Fjällbacka

HKScan Agri bjuder in till Sara och Marcus Toreld, Grimslätts och Hjälpestenens Gård, Fjällbacka

Tid
3/5 2016 klockan 12.00
Öppet för alla!

HKScan Agri grillar hamburgare och vi kommer även att bjudas på vallhundsuppvisning! Lantmännen medverkar.

Om gården
Marcus och Sara bedriver ett KRAV-certifierat jordbruk med inriktning på naturvård, de föder upp både får och nöt. De arbetar för ett jordbruk som berikar naturen, ger välmående djur och öppna landskap! Detta lyckas de kombinera med en bra produktion och mycket fina lamm till slakt. På gården finns ca 400 Gotlandsfår som lammar under våren. För mer information om gården. http://www.grimslatt.se/

Vägbeskrivning
Från E6an sväng av vid Rabbalshedemotet, avfart 104, sväng vänster mot Kville. Efter 500m sväng höger mot Heden 4. Kör ca 3,5 km och sväng sedan vänster mot Fjällbacka 8, kör ca 1,5km och sväng vänster in på Hjälpestenens Gård.

 

Far_Ekhage Far_havet

 

Postat den av Elisabeth Svensson.
Det här inlägget postades i Får & Lamm och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.