2016 10/6

Marknadskommentar vecka 24

Gris
Stabilt grillväder är bra för vår försäljning. På svenskarnas tio-i-top-lista vad man helst lägger på grillen är även i år fläskkött i topp.

Notering vecka 24 oförändrad.

Nöt
Fokus på vecka 32-34 som är viktig period för nötköttet i och med skolstart och semestrarnas avslut. Vi behöver din slaktplan så fort som möjligt, prata med din inköpare telefon 0771-500 500.

Livkalv
Livkalvsförmedlingen är igång hela sommaren! Vi kommer att förmedla livkalv under hela sommaren i år så välkommen med Din anmälan på tel: 0771-500 500. Glad sommar!

Lamm
Bristen på lamm har övergått i en mera balanserad situation. Nu har tillgången av lamm kommit igång bra och vi har lamm så det räcker till våra kunder.  Vi behöver fylla veckorna 27-29 lite bättre, se över om du kan ha lamm klara då. Under vecka 27-31 är det kampanj med utökad viktsgräns för bäst betalt samt kontraktstillägg betalas även för 3+ (lite fetare lamm). Notering oförändrad vecka 24.

Alla dagar är grilldagar!
En av sommarens PR-kampanjer från Scan är nu igång på www.scan.se. Grillexperimentet är ett socialt experiment där en grupp människor som aldrig tidigare träffats, möts för att grilla tillsammans.

Av de sökande sätter en jury hos Scan samman lämpliga grupper om 3-4 personer med en värd i varje grupp. Värden väljer en plats där gruppen ska ses. Det kan till exempel vara i en park, i värdens trädgård eller kanske på en flotte?

Vi förser värden med en färdig grillmeny, i den finns allt som behövs för en hejdundrande grilltillställning. Allt du behöver bidra med är ett gott humör, ett öppet sinne och föreviga grillningen i bild- eller filmform. Sen får ni så klart gärna dela upplevelsen på #grillexperimentet också.

Du kan självklart testa #grillexperimentet på egen hand också. Dela med dig av ditt experiment på hashtaggen. Och om du vill briljera med något som är både himmelskt gott och hyfsat lättgrillat så ska du ta en titt på vårt grillsortiment.

GrillExp_Bloggen

Postat den av Admin HKscanAgri.
Det här inlägget postades i Kommunikation. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.